Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Belanda

Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Belanda


Geachte heer / mevrouw Teacher
Dear administratief personeel
Wiens vader trots op al mijn kinderen alle studenten van SMAN 4 Bogor

Allereerst laat ons bidden al onze dankbaarheid voor de aanwezigheid van de Almachtige God door Zijn genade kunnen we nog steeds in deze kamer in keadaah gezond worden voldaan zonder enige gebreken dan ook.

Op deze gunstige gelegenheid te staan ​​gelieve de moeder om ze allemaal uit te nodigen voor de gezondheid van ons lichaam te handhaven, want met een gezond lichaam kunnen we onze activiteiten goed te presteren.

Maar de meesten van ons, soms vergeten het belang van gezondheid zelf. Goed omdat onze activiteit is zeer solide en onze eigen luiheid, maakt ons vaak vergeten om altijd handhaven van de gezondheid van ons lichaam.

Als gevolg daarvan worden we ziek en onze activiteiten zullen worden verstoord en als pijn dat we lijden, zal het geld voor medische kosten die soms niet gering in aantal.

En als we willen om naar te kijken, een gezonde levensstijl is niet een kostbaar punt. Voor de oefening zoals joggen, gymnastiek, enz. Heeft een hoop geld en een chique plaats nodig. Toch kunnen deze activiteiten worden gemaakt in het milieu om ons heen.

Daarnaast houd je dieet is ook zeer nuttig voor onze gezondheid. Door het consumeren van voedingsmiddelen die veel voedingsstoffen bevatten, dan kunnen we de gezondheid van ons lichaam te handhaven.

Mijn kinderen zijn allemaal trotse vader
Het leek erg geschikt als we weer bevestigd onze veronderstelling dat gezondheid een basiskapitaal voor ons om te kunnen gaan met het maximum. Voor die, laten we beginnen van onszelf, van onze families en van de mensen om ons heen om de gezondheid van ons lichaam te behouden.

Er zijn twee dingen die we kunnen proberen te doen om ze gezond te houden, zodat we nog steeds een prima activiteiten kunnen maken, kunnen we leren om het maximum.

Ten eerste, Vermijd alcohol en drugs. Maak dit een taboe voor jou. Nooit geprobeerd omdat het zal worden aangesloten. Eindig inademen giftige stoffen in sigarettenrook. Het is beter om veel water te drinken.

Ten tweede, Probeer actief in een sport. Zoals vechtsporten of gymnastiek of voetbal aerobi. In aanvulling op de prestaties op dit gebied, alsmede van de cursus zal je gezond zijn.

Hopelijk deze beschrijving nuttig is voor ons. Tot slot, als er minder aangenaam toespraak, moeder menghaturkan sorry.

Zo en Thank You

http://alangtukangbinasokayu.blogspot.co.id/
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar